Våra produkter

Här hittar du våra väl utvalda råvaror från världens alla hörn. Nötter, mandel och torkad frukt av absolut högsta kvalitet.

Vi har levererat de bästa råvarorna till Sveriges mest kräsna bagare, kockar och konditorer i 160 år. Nu kan vi äntligen ta hem dem direkt till ditt kök och låta dig skapa magi. Läs mer om vår historia här.

Hackade

Aprikoser

250
g

Bodén & Lindebergs HACKADE APRIKOSER är varsamt skördade när smaken är som bäst. Vi ställer hårda krav på våra leverantörer för att säkra bästa kvalitet. Allt packas omsorgsfullt hemma i fabriken i Sverige.

Läs mer & handla

Gojibär

150
g

Bodén & Lindebergs GOJIBÄR är varsamt skördade när smaken är som bäst. Vi ställer hårda krav på våra leverantörer för att säkra bästa kvalitet. Allt packas omsorgsfullt hemma i fabriken i Sverige.

Läs mer & handla
Ekologiska

Hackade dadlar

250
g

Bodén & Lindebergs EKOLOGISKA HACKADE DADLAR är varsamt skördade när smaken är som bäst. Vi ställer hårda krav på våra leverantörer för att säkra bästa kvalitet. Allt packas omsorgsfullt hemma i fabriken i Sverige.

Läs mer & handla
Naturell

Mandel

1000
g

Bodén & Lindebergs NATURELLA MANDEL är varsamt skördad när smaken är som bäst. Vi ställer hårda krav på våra leverantörer för att säkra bästa kvalitet. Allt packas omsorgsfullt hemma i fabriken i Sverige.

Läs mer & handla

Pinjenötter

100
g

Bodén & Lindebergs PINJENÖTTER är varsamt skördade när smaken är som bäst. Vi ställer hårda krav på våra leverantörer för att säkra bästa kvalitet. Allt packas omsorgsfullt hemma i fabriken i Sverige.

Läs mer & handla
Naturella

Pistagenötter

200
g

Bodén & Lindebergs NATURELLA PISTAGENÖTTER är varsamt skördade när smaken är som bäst. Vi ställer hårda krav på våra leverantörer för att säkra bästa kvalitet. Allt packas omsorgsfullt hemma i fabriken i Sverige.

Läs mer & handla
Ekologiska

Valnötter

700
g

Bodén & Lindebergs EKOLOGISKA VALNÖTTER är varsamt skördade när smaken är som bäst. Vi ställer hårda krav på våra leverantörer för att säkra bästa kvalitet. Allt packas omsorgsfullt hemma i fabriken i Sverige.

Läs mer & handla

Mer om Bodén & Lindeberg

Om ossKontakt