Våra tjänster

Vi erbjuder en mängd olika anpassningar av våra produkter till specifika kundbehov på förpackningar, recept, ursprung och leveranser.

Livsmedelsproducenter

Med fokus på kvalitet och leveranssäkerhet och bästa pris är Bodén & Lindeberg en självklar och konkurrenskraftig leverantör till livsmedelsproducenter i Norden. Hörnstenarna i vårt sortiment är kryddor, nötter, mandel, fröer och torkad frukt. Vi erbjuder vår samlade kunskap och produktkännedom till våra kunder och vi följer noga marknadsutveckling för att skapa bästa möjliga förutsättningar för gemensamt goda och hållbara partnerskap. Tack vare mer än 150 år i branschen har vi lång erfarenhet av att hela tiden ha möjlighet att köpa råvaror där det är mest gynnsamma förhållanden för att alltid kunna erbjuda högsta kvalitet till bästa pris på ett hållbart sätt.

Ta kontakt med vår säljavdelning.

Kundspecifika kryddblandningar

Kryddor har alltid varit vår kärna. Handel med kryddor från hela världen är det som tagit oss dit vi är idag. Vi maler i vår egen anläggning utanför Stockholm och är stolta över att kunna erbjuda skräddarsydda och unika kryddblandningar där vi blandar enligt ert recept eller tillsammans med våra produktutvecklare. Tack vare att vi köper våra kryddor hela från dess ursprung, och sedan maler själva, har vi kontroll över hela livsmedelskedjan. Det gör att vi kan erbjuda både standardkvaliteter och kundunika önskemål på granulering och förpackningsstorlek. Ta kontakt med våra produktutvecklare för att prata recept.

Bageri- & Restauranggrossister

Vi erbjuder ett brett sortiment med anpassade förpackningar för att möta varje bageris eller restaurants krav. Vi vet att det finns olika kunder med olika behov och önskemål så vi levererar samma höga kvalitet i olika förpackningar från 1 000 kg Big Bag till 500 g påsar. Vi har ett brett sortiment av goda nötter, fröer, torkade frukter, choklad och kryddor. Bland våra nötter har vi både naturella, rostade och saltade. Kan vi göra vardagen enklare och mer anpassad för bagerier och restauranter över hela Norden är vi nöjda.

Se vårt sortiment.

Goda Blandningar

Ofta är det enkla det bästa. Vi hjälper er att ta fram färdiga blandningar med fröer, nötter och torkad frukt till müsli, bröd, snacks, eller kanske som topping till sallad. Antingen utgår vi från befintligt recept eller så tar våra duktiga produktutvecklare fram ett helt nytt. Vi blandar enligt era önskemål och packar i en förpackning som passar ert behov.

Ta kontakt med våra produktvecklare.

Konsumentförpackade produkter

I vår egen packanläggning packar vi varor i påsar anpassade för konsument. Vi har färdiga förpackningar och storlekar i vårt sortiment och kan även specialanpassa efter både varumärke, förpackningsstorlek och material. Ta kontakt med oss så hjälper vi er med att hitta en modell som passar just er.

Här kan du läsa mer om konsumentpackade produkter.

Lagerhållning

Vi har hela vårt varulager samlat i Kungsängen väster om Stockholm. På 4 000 kvadratmeter har vi fler än 500 artiklar och dedikerade lagerområden för kylvaror, kryddor och torrvaror. Hit tar vi in samtliga leveranser från hela världen. Ett bra läge vid E18 ger oss goda möjligheter till effektiva och hållbara transporter. Vi kan leverera allt från fulla containers till mixade pallar till våra kunder.

Import

Vi importerar våra råvaror direkt från dess ursprung. Så långt det är möjligt fyller vi hela containers som vi fraktar med båt och tåg. Vi ser detta som det mest hållbara sättet för att välja transportsätt med minsta möjliga klimatpåverkan. När vi importerar direkt från ursprung och i bulk undviker vi också att eventuell luft. Istället packar vi om varor när de anlänt till vårt lager och de går därifrån direkt till våra kunder.

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete.

Vi skräddarsyr alla våra samarbeten — även det med dig.