Packat & klart

Alla kan inte packa själva. Eller vill kanske inte. Vi hjälper små att upplevas stora. Eller stora att synas. Vad kan vi hjälpa dig med?

Vår packanläggning ligger i vårt logistikcenter i Kungsängen väster om Stockholm. Här packar vi nötter, mandel, torkad frukt fröer och mjöl till konsumentvänliga förpackningar. Vi anpassar förpackningar till ert behov, allt från 60 gram för exempelvis snacks upp till 1 kg för till exempel nötter, mandel och mjöl.

Våra lokaler är nybyggda 2020 och och tack vare närheten till vårt lager där vi tar in råvaror direkt från hela världen kan vi minimera vägtransporter. Vår produktion följer internationella certifieringar för livsmedelssäkerhet. Läs mer om vårt kvalitets- och hållbarhetsarbete.

Vi packar för stora som små, tillsammans hittar vi en lösning som passar just ert företag och varumärke. Vi har väletablerade relationer med förpackningsleverantörer och vi kan förpacka i allt från transparent film med etiketter till flerfärgstryck. Vi har också möjlighet att ta fram förpackningsmaterial med digitaltryck för mindre produktionsserier och tester.

Vi har olika modeller för samarbete, allt från rena packuppdrag till att vi sköter hela värdekedjan från råvaruinköp, förpackning, lagring av färdiga varor till leverans av produkter under ert varumärket direkt till era försäljningsställen. Ta kontakt med vår försäljningsavdelning så hittar vi tillsammans en modell som passar just er.

Vill du beställa? Eller saknar du något konsumentpackat?